Κομοτηνή – ΔΠΘ: Εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας των Τριών Ιεραρχών

Εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας των Τριών Ιεραρχών, συνδιοργανώνουν το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και η Ιερά Μητρόπολη Μαρώνειας και Κομοτηνής την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας «Το Μήνυμα των Τριών Ιεραρχών σήμερα» θα εκφωνήσει ο Κοσμήτορας της Σχολής Κλασσικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ, Καθηγητής Εμμανουήλ Βαρβούνης.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμων επιθυμώντας να τιμήσει την προσφορά στην εκπαίδευση του Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή Αλέξανδρου Χ. Πολυχρονίδη, θα του αποδώσει την ανώτερη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα απονεμηθεί το Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας του Δ.Π.Θ για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στον Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. κ.Βασίλειο Παπαδόπουλο για την εξαίρετη διδασκαλία του και τη συνολική προσφορά του στο Δ.Π.Θ., καθώς και Εύφημος Μνεία στον Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ. κ. Στυλιανό Παναγούτσο για την καινοτόμο διδασκαλία κλινικών μαθημάτων την περίοδο του Covid-19.

Την ημέρα εορτασμού των Ελληνικών Γραμμάτων επέλεξε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης προκειμένου να βραβεύσει τόσο τους φοιτητές-μέλη ομάδων που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς το 2021, όσο και τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας που συγκαταλέγονται στις λίστες του Stanford University. Πρόκειται για μια λίστα η οποία προσδιορίζει τους κορυφαίους ερευνητές στους τομείς της ειδικότητας τους, των οποίων οι δημοσιεύσεις αναφέρονται συχνότερα από άλλους συγγραφείς σε όλο τον κόσμο, απαριθμεί δε επιστήμονες των οποίων οι δημοσιευμένες ερευνητικές εργασίες έχουν επιταχύνει την πρόοδο στους αντίστοιχους τομείς τους και έχουν επηρεάσει την εξέλιξη της εργασίας άλλων ερευνητών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος