Κομοτηνή: Δωρεά αγάπης από τους δημοτικούς υπαλλήλους

Array

“Διότι αυτό σημαίνει να είσαι μαθητής του Χριστού, το να είσαι πράος και επιεικής ” τα λόγια αυτά του Αγ. Ιω. Χρυσόστομου 430 υπάλληλοι τεσσάρων δήμων στη Ροδόπη, των Δήμων, Κομοτηνής, Μαρωνείας Σαπών, Ιάσμου και Αριαννών τα κάνουν πράξη, προσθέτοντας και δύο ακόμη λέξεις, αγάπη κι αλληλεγγύη. Ενώνουν τις δυνάμεις τους και προβαίνουν αύριο σε εθελοντική αιμοδοσία. Με σύνθημα «Δώσε αίμα, σώσε μια ζωή » τιμούν την εορτή του Πολιούχου Προστάτη τους, του Ιωάννου του Χρυσοστόμου που η εκκλησία μας εορτάζει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Κομοτηνή: Δωρεά αγάπης από τους δημοτικούς υπαλλήλουςΕκτός από την αρτοκλασία της Κυριακής επέλεξαν να σταθούν και στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται αντιμετωπίζοντας προβλήματα με την υγεία τους. Έτσι, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής θα προσέρχονται αύριο από νωρίς το πρωί δίνοντας το αίμα τους. Την ίδια δυνατότητα, να δώσουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους σώζοντας μια ζωή, θα έχουν καθ όλη τη διάρκεια της νέας εβδομάδας.

«Όταν ανακοινώσαμε στην προϊσταμένη του Τμήματος Αιμοδοσίας την πρόθεσή μας να διοργανώσουμε εθελοντική αιμοδοσία η χαρά της ήταν μεγάλη γεγονός που μαρτυρά την ανάγκη που έχει το Νοσοκομείο της Κομοτηνής και τα υπόλοιπα νοσηλευτικά ιδρύματα  της χώρας μας  σε αίμα» δηλώνει η κα Φωτεινή Αντωνιάδου, πρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης. Παράλληλα, σπεύδει να σημειώσει ότι αυτού του είδους οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης θα συνεχιστούν από τον Σύλλογο «Είμαστε κομμάτι της κοινωνίας, τα προβλήματα των πολιτών δεν είναι ξένα σε μας, αντιθέτως και εμείς βιώνουμε τις αλλαγές των τελευταίων χρόνων» δηλώνει η κα Αντωνιάδου.

Όσον αφορά στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δημοτικοί υπάλληλοι, αυτό δεν είναι άλλο από την έλλειψη προσωπικού. Επωμίζονται οι ίδιοι το βάρος της εξυπηρέτησης πολιτών σε καίρια πόστα χωρίς οι υπηρεσίες να είναι σωστά κι επαρκώς στελεχωμένες. «Σύντομα θα προβούμε σε συγκεκριμένες ενέργειες θέτοντας επιτακτικά το θέμα αρχικά στους δημοτικούς συμβούλους και στη δημοτική αρχή και εν συνεχεία σε όλους τους υπευθύνους» δηλώνει η κα πρόεδρος μην κρύβοντας ότι το ποτήρι της υπομονής κοντεύει, στις τάξεις των δημοτικών υπαλλήλων, να ξεχειλίσει.
Φώτο: Φωτεινή Αντωνιάδου Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος