Κομοτηνή: Διαμαρτύρονται για τη μεταστέγαση του Υποθηκοφυλακείου – Κτηματολογικού Γραφείου

Διαμαρτύρονται οι εκπρόσωποι των επιστημονικών κλάδων, που συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες του Υποθηκοφυλακείου-Κτηματολογικού Γραφείου στην πόλη της Κομοτηνής, έδρας του Περιφερειακού Κτηματολογικού Γραφείου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την την επικείμενη μεταστέγαση του Κτηματολογικού Γραφείου στον οικισμό Κικίδιο Κομοτηνής.

Η αντίδραση προκλήθηκε με την ανάρτηση στη «Διαύγεια» της απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Ελληνικό Κτηματολόγιο» που ελήφθη στις 08.10.2020, για τη μεταστέγαση του Κτηματολογικού Γραφείου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή σε ακίνητο, που βρίσκεται εκτός της πόλης Κομοτηνής, στον οικισμό Κικιδίου Π.Ε. Ροδόπης, αντί μηνιαίου μισθώματος 9.900 Ευρώ.

“Η αντίδραση υπήρξε απόλυτα δικαιολογημένη παρόλο που εκδηλώθηκε όταν πλέον είχε ληφθεί η σχετική απόφαση για την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης, χωρίς να ληφθεί υπόψη η γνώμη των εκπροσώπων των επαγγελματικών κλάδων, που συναλλάσσονται με το Κτηματολογικό Γραφείο”, αναφέρεται στην επιστολή και σημειώνεται: “Η μεταστέγαση των γραφείων σε περιοχή εκτός πόλεως θα προκαλέσει εξαιρετική δυσχέρεια στις συναλλαγές, τόσο σε εμάς τους επαγγελματίες που συναλλασσόμαστε καθημερινά με τις υπηρεσίες του Υποθηκοφυλακείου και Κτηματολογικού Γραφείου Κομοτηνής, όσο και στο σύνολο των συμπολιτών μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος