Κομοτηνή: Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Ξάνθη με τη συμμετοχή δεκαοκτώ ομάδων από την αν.Μ.Θ.

Βρίσκουν λύσεις για προβλήματα του παρόντος. Ανοίγουν δρόμους για τις δοκιμασίες του μέλλοντος. Δεκαοκτώ ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή από όλη την ανατολική Μακεδονία Θράκη στο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη στις 4 Μαρτίου.

Πρόκειται για παιδιά ηλικίας εννέα (9) έως δεκαέξι (16) ετών, μαθητές και μαθήτριες από τις σχολικές μονάδες της περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, τα ΚΔΑΠ, τα Φροντιστήρια και άλλους χώρους. Σε σχέση με την περσινή χρονιά δύο ομάδες περισσότερες με παρόντα τα μέλη τους σε ένα διαφορετικό ραντεβού στο Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Ξάνθης.

Η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο με θέμα την ικανότητα διαπραγμάτευσης, διαγωνισμός στον οποίο θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι «διαπραγματευτές», μαθητές, φοιτητές κι εκπαιδευτικοί.

Μιλώντας στο ertnews.gr ο Δημήτρης Γιαννακούδης προέτρεψε όλους και όλες τους ενδιαφερόμενους να μην διστάσουν να στέλνουν τα παιδιά τους ανάλογα με τις κλήσεις που έχει το καθένα σε δραστηριότητες τέτοιες που θα τους προσφέρουν εξωστρέφεια. «Τα παιδιά συμμετέχοντας κοινωνικοποιούνται πάρα πολύ», ανέφερε προσθέτοντας ότι τους προσφέρονται χρήσιμα εφόδια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος