Κομοτηνή: Διαδικτυακό συνέδριο από τον “Κ. Καραθεοδωρή”

Διαδικτυακό συνέδριο με τίτλο: “Παρουσίαση των αποτελεσμάτων των δράσεων προληπτικής ιατρικής στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία.” Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου από τις 15:50 έως 18:00.

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Ανώνυμη Εταιρεία Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το Foundation “CenterNadja” και το Regional Department of Education – Blagoevgrad από την Βουλγαρία, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου « INTERSYC II – IntegratedTerritorialSynergies for Children Health and Protection ΙΙ Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών II» τουπρογράμματος “InterregV-AGreece-Bulgaria” 2014-2020 διοργανώνειδιαδικτυακό συνέδριο με τίτλο:“Παρουσίαση των αποτελεσμάτων των δράσεων προληπτικής ιατρικής στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία.”

To διαδικτυακό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/09/2021 από τις 15:50 έως τις 18:00, μέσω της πλατφόρμας Ζoom στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://us02web.zoom.us/j/88511718005
Σκοπός του συνεδρίου, σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου του ΔΣ του κου Αθανάσιου Λάπατα, θα είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτωντων δράσεων προληπτικής ιατρικής που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία. Κατά την διάρκεια υλοποίησης της δράσης εξετάστηκαν δωρεάν πάνω από 3.300 μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Ροδόπης.
Το κινητό Πολυϊατρείο για παιδιά «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», του Χαμόγελου του Παιδιού,στελεχωμένο από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό: γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό με αυτόνομοακουολογικό, καρδιολογικό, παιδιατρικό, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό τμήμα βρισκόταν στην πόλη της Κομοτηνήςόπου εξετάστηκαν μαθητές του Δήμου Κομοτηνής.
Την ίδια περίοδο κινητές ιατρικές μονάδες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφθηκαν τις εκπαιδευτικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Μαρωνείας- Σαπών και Ιάσμου. Αντίστοιχα η δράση υλοποιήθηκε και στην Βουλγαρία όπου εξετάστηκαν περίπου 3.500 μαθητές.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.www.karatheodori.org.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος