Κομοτηνή – Δ. Πάσσου: Διερευνώνται τα αίτια της υποχώρησης οδοστρώματος

Array
Κομοτηνή – Δ. Πάσσου: Διερευνώνται τα αίτια της υποχώρησης οδοστρώματος
Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης των Τεχνικών Υπηρεσιών Δέσποινα Πάσσου

Διερευνώνται τα αίτια της υποχώρησης του οδοστρώματος στον δρόμο Εκτενεπόλ – Ήφαιστος – Πανεπιστημιούπολη. Εξαιτίας της μεγάλης τρύπας που δημιουργήθηκε καθίσταται αδύνατη η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο δήλωσε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης των Τεχνικών Υπηρεσιών, Δέσποινα Πάσσου, μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής. Η κ. Πάσσου σημείωσε ότι ξεκίνησαν ήδη οι ενέργειες για την αποκατάσταση της ζημιάς, διαβεβαιώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες του Δήμου καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση του οδοστρώματος ώστε ο δρόμος να δοθεί σε κυκλοφορία με απόλυτη ασφάλεια, καθώς συνδέει την πόλη με την πανεπιστημιούπολη αλλά και πολλούς οικισμούς τόσο της Κομοτηνής όσο και του γειτονικού Δήμου Ιάσμου.

Κομοτηνή – Δ. Πάσσου: Διερευνώνται τα αίτια της υποχώρησης οδοστρώματος«Υπήρχαν και υπάρχουν μικρο-υποχωρήσεις, αλλά πρώτη φορά αντικρίσαμε τόσο μεγάλη υποχώρηση», δήλωσε η κ. Πάσσου μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» για την υποχώρηση του οδοστρώματος, τονίζοντας ότι δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη διερεύνηση των αιτιών -αφού πρώτα γίνει απομάκρυνση των υλικών. Σε ερώτηση «αν αυτού του τύπου οι υποχωρήσεις οφείλονται σε κακοτεχνία», απάντησε «όχι, μπορεί να περνά κάποιος αγωγός, δε γνωρίζουμε ακόμη, εικάζουμε, είναι δρόμος που κατασκευάστηκε πριν από 20 και 30 χρόνια».

Στάθηκε στο γεγονός ότι υπήρξαν τυχεροί οι διερχόμενοι από το σημείο, καθώς δε σημειώθηκε κάποιο ατύχημα, τραυματισμός ή βλάβες -«σταθήκαμε τυχεροί στην ατυχία της υποχώρησης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δύο λωρίδες που οδηγούν προς τον Ήφαιστο και την Πανεπιστημιούπολη έχουν κλείσει, και δόθηκε η μία λωρίδα της απέναντι πλευράς για την εξυπηρέτηση αυτής της ροής. «Υπομονή και προσοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν οι διερχόμενοι, οδηγοί και πεζοί, τόνισε η κ. Πάσσου.
Τέλος, στο ερώτημα αν χρειαστεί χρόνος για την αποκατάσταση του οδοστρώματος, ανέφερε πως δεν είναι δουλειά μιας μέρας ή μιας εβδομάδας. «Επιδιώκουμε να αποκατασταθεί γρήγορα, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε το μέγεθος της ζημιάς», είπε χαρακτηριστικά.

φωτο: η ζημιά του οδοστρώματος (φωτογραφίες: ΓΤ Δήμου Κομοτηνής) – Δέσποινα Πάσσου, φωτογραφία: Μαρία Νικολάου ρεπορτάζ-κείμενο: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος