Κομοτηνή-Δ.Π.Θ.: Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα

«Οικονομικά για μη Ειδικούς» είναι ο τίτλος του εξ αποστάσεως Επιμορφωτικού Προγράμματος που διοργανώνει το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ από 30-9-2021 έως 23-12-2021 με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Περικλή Γκόγκα.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε:
Αποφοίτους λυκείου ή πτυχιούχους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης οποιασδήποτε επιστήμης. Σε φοιτητές ή πτυχιούχους οικονομικών τμημάτων Πανεπιστήμιων και ΤΕΙ που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν – εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στα οικονομικά.

“Είναι απαραίτητο τόσο σε αυτόν που δεν έχει διδαχθεί ποτέ οικονομικά, όσο και σε αυτόν που έχει διδαχθεί στο παρελθόν αλλά θέλει να επικαιροποιήσει και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του με τις νέες εξελίξεις.” αναφέρουν οι υπεύθυνοι σημειώνοντας ότι: “Tο πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 200 ωρών και 7 μονάδων ECTS.”

Σκοπός του προγράμματος: Το πρόγραμμα, απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο με ή χωρίς καθόλου γνώσεις στα οικονομικά. Γίνεται παρουσίαση, ανάλυση και μελέτη όλων των βασικών οικονομικών εννοιών που απασχολούν τον πολίτη σε κάθε του επιλογή και αναλύεται ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί συνολικά η σύγχρονη οικονομία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Οι οικονομικές έννοιες παρουσιάζονται με τρόπο απλό και κατανοητό, με πολλά παραδείγματα από την καθημερινότητά μας αλλά και την επικαιρότητα, με ακρίβεια στην ορολογία και την σχετική ερμηνεία. Οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν ολοκληρωμένες επιστημονικές γνώσεις ώστε να μπορούν να παίρνουν σημαντικές οικονομικές αποφάσεις για τους ίδιους, ή επενδυτικές και στρατηγικές αποφάσεις για μία επιχείρηση.

Εκπαιδευτές

Στο πρόγραμμα διδάσκουν οι: Περικλής Γκόγκας, καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δ.Π.Θ. Εμμανουήλ Σοφιανός, υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δ.Π.Θ.

Περισσότερες πληροφορίες επίσης στο site: https://sites.google.com/view/economicsduth

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος