Κομοτηνή – Δ. Χαρίτου: Να αρθεί ο σιδηροδρομικός αποκλεισμός της Θράκης

Να αρθεί ο σιδηροδρομικός αποκλεισμός της Θράκης ζητά με ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής Έβρου και αν. τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νατάσα Γκαρά, την οποία συνυπογράφουν βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της  Ροδόπης και της Ξάνθης, Δημήτρης Χαρίτου και Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, αλλά  και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Οι βουλευτές ζητούν από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα ώστε να σταματήσει ο σιδηροδρομικός αποκλεισμός της περιοχής, που κοντεύει να συμπληρώσει 2 χρόνια και να επιστρέψουν το συντομότερο τα τρένα.

Διαβάστε εδώ το κείμενο της ερώτησης:Ερώτηση σιδηροδρομικός αποκλεισμός Θράκης Έβρου
Σε σημερινή ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, ο κος Δημήτρης Χαρίτου τονίζει ότι: “Επικαλούμενη την εκτέλεση εργασιών η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. από το καλοκαίρι του 2019, έλαβε την απόφαση τα δρομολόγια των τρένων από και προς τη Θράκη, να σταματούν στην πόλη της Δράμας. Ενώ και στις 31.05.2021 όταν ανακοίνωσε την επαναφορά των αμαξοστοιχιών στη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη, από την Τετάρτη 02.06.2021, απέκρυψε πως η μεταφορά από Δράμα ως Αλεξανδρούπολη θα γίνεται… με λεωφορεία!”

Ο κος Χαρίτου με τους συναδέλφους του ζητούν από την κυβέρνηση “να λάβει μέτρα ώστε να σταματήσει ο σιδηροδρομικός αποκλεισμός της Θράκης, που κοντεύει να συμπληρώσει 2 χρόνια και να επιστρέψουν το συντομότερο τα τρένα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος