Δ. Χαρίτου: Η κυβέρνηση παραπέμπει στις καλένδες την κατασκευή της νέας μονάδας της ΔΕΗ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής

“Η κυβέρνηση παραπέμπει στις …καλένδες την κατασκευή της νέας μονάδας της ΔΕΗ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής” δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου με αφορμή απάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το αν θα προχωρήσει η κατασκευή της νέας μονάδας παραγωγής ενέργειας της ΔΕΗ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, που αδειοδοτήθηκε από τη ΡΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου με ερώτησή του στη Βουλή ζήτησε από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας να απαντήσει αν θα προχωρήσει η κατασκευή της νέας μονάδας παραγωγής ενέργειας της ΔΕΗ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Διαβάστε εδώ:Δελτίο Τύπου βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χαρίτου Νέα μονάδα ΔΕΗ Κομοτηνή

“Η απάντηση του υπουργού Κ. Σκρέκα, δυστυχώς, επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει απόφαση για την κατασκευή της νέας μονάδας ΔΕΗ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής”, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου. Όπως τονίζει “ενώ η κυβέρνηση αποφεύγει να αναλάβει δέσμευση, μεταθέτοντας τη λήψη απόφασης στην διοίκηση της ΔΕΗ, γεγονός που γεννά σοβαρότατα ερωτήματα για τις πραγματικές της προθέσεις”.

Διαβάστε εδώ την απάντηση του Υπουργού:Απάντηση σε ερώτηση βουλευτή Δ.Χαρίτου για νέα μονάδα ΔΕΗ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής (2)Απάντηση σε ερώτηση βουλευτή Δ.Χαρίτου για νέα μονάδα ΔΕΗ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής (3)Απάντηση σε ερώτηση βουλευτή Δ.Χαρίτου για νέα μονάδα ΔΕΗ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής (1)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος