Κομοτηνή- Δ.Χαρίτου: Για τις επιχειρήσεις εστίασης, τους καπνοκαλλιεργητές και το Νοσοκομείο

Την στήριξη από την κυβέρνηση των επιχειρήσεων στην εστίαση και στο λιανεμπόριο μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν και τις πλήττουν με δραματικό τρόπο, ζητούν 65 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ανάμεσά τους ο βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου.

Οι βουλευτές τονίζουν ότι τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν την Τρίτη 2/11, πρόκειται να προκαλέσουν εκ νέου μείωση στον τζίρο των επιχειρήσεων σε εστίαση και λιανεμπόριο. Ενώ η εξαίρεση των σούπερ μάρκετ από την υποχρέωση επίδειξης rapid test για την είσοδο στα καταστήματά τους, οδηγεί σε αθέμιτο ανταγωνισμό απέναντι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανεμπορίου. Οι βουλευτές ζητούν από τον υπουργό να λάβει άμεσα μέτρα στήριξης καθώς και πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Διαβάστε εδώ: Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου νέα μέτρα επιχειρήσεις εστίασης λιανεμπόριο

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου, με ερώτησή του συνυπογράφουν 20 ακόμα βουλευτές καλεί την κυβέρνηση και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να στηρίξουν με συγκεκριμένα μέτρα την καλλιέργεια του καπνού και τους καπνοπαραγωγούς της Θράκης.
Διαβάστε εδώ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (28)

Επίσης, συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή και η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρη Χαρίτου για τις ανάγκες κάλυψης σε υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κομοτηνής εν μέσω κορύφωσης του τέταρτου κύματος πανδημίας, με αφορμή τα προβλήματα που ανέκυψαν στη λειτουργία της ΜΕΘ του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, της μοναδικής non covid ΜΕΘ στην ΑΜΘ, λόγω έλλειψης προσωπικού.
Διαβάστε εδώ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (2) (1)
Δείτε εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=X1MkTp6VTyM&authuser=1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος