Κομοτηνή – Δ. Χαρίτου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας ΔΟΥ στις Σάπες – Δεν θα λειτουργήσει γραφείο ΕΦΚΑ

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο της επαναλειτουργίας του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων στις Σάπες ο Υφυπουργός Οικονομικών ο κος Απόστολος Βεσυρόπουλος σύμφωνα με απάντηση σε ερώτηση του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Χαρίτου.

Ειδικότερα, σε ερώτηση που κατέθεσε στις 13/10/2021 ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου, σύμφωνα με τις απαντήσεις που δόθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών εξετάζεται η επαναλειτουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων στις Σάπες.
Διαβάστε εδώ:Διαβιβαστικο απάντησης ΔΟΥ Σαπών

Και από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στην ερώτηση του βουλευτή Ροδόπης γνωστοποιήθηκε ότι αποκλείεται το ενδεχόμενο σύστασης Τοπικού Γραφείου e-EΦΚΑ στο Δήμο Σαπών.
Διαβάστε εδώ:Υπουργείο Εργασίας Απάντηση για ΕΦΚΑ Σαπών

Λόγω όπως τονίζεται της ψηφιοποίησης πληθώρας παρεχόμενων φορολογικών υπηρεσιών της Α.Α.Δ.Ε, αλλά και της “μικρής απόστασης” μεταξύ Σαπών – Κομοτηνής”. Διαβάστε εδώ:ΑΑΔΕ απάντηση για ΔΟΥ Σαπών

Ο υφυπουργός προκειμένου να αποφύγει να δώσει εξηγήσεις για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες προέβαλε τον ισχυρισμό του ψηφιακού μετασχηματισμού του ΕΦΚΑ, που θα δημιουργήσει στο απροσδιόριστο μέλλον νέες δυνατότητες στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων! Διαβάστε εδώ:ΔΤ Βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρη Χαρίτου για ΔΟΥ και ΕΦΚΑ Σαπών (1)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος