Κομοτηνή: Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο με Jazz μουσική στο Μέγαρο Μουσικής

Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο με Jazz μουσική ( Christmas Jazz Concert) με τη Συμφωνική Ορχήστρα Jazz Βορείου Ελλάδος διοργανώνει την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 20.00 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσια των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στο Μέγαρο».

Κομοτηνή: Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο με Jazz μουσική στο Μέγαρο ΜουσικήςGuestStar της λαμπερής βραδιάς, η μεγάλη κυρία της Soul-Jazz σκηνής, JulieMassino, καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση του διακεκριμένου Αρχιμουσικού και Μαέστρου, Καθηγητή Μιχαήλ Α. Χατζηαναστασίου.
Από τον Gershwin μέχρι την Nina Simone και από τον Ellington και τον Sinatra μέχρι τον Brubeck και τον Χατζιδάκι και με ενορχηστρώσεις πρωτότυπες του Μουσουργού Μιχαήλ Χατζηαναστασίου, οι παρευρισκόμενοι θα ταξιδέψουν σε μουσικές διαδρομές και μοναδικά μονοπάτια του παγκόσμιου ρεπερτορίου.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Jazz Βορείου Ελλάδος ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013 από τον Σολίστ, Διευθυντή Ορχήστρας και Καθηγητή Συγκριτικής Μουσικολογίας Μιχαήλ Α. Χατζηαναστασίου. Τελεί υπό την αιγίδα της “Πολιτείας Πολιτισμού” Θεσσαλονίκης και την ευγενική Χορηγία του Ωδείου Βορείου Ελλάδος. Στόχος της Ορχήστρας και του εμπνευστή της είναι η διάδοση και προώθηση, αφενός του μουσικού θεωρητικού συστήματος και ρεπερτορίου του συγκεκριμένου μουσικού είδους και αφετέρου η στήριξη και προώθηση νέων συνθετών και των έργων τους, πάνω σε ανάλογες μουσικές φόρμες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος