Κομοτηνή: Aσφαλτοστρώσεις, οδοφωτισμό και πεζοδρόμια περιμένουν οι κάτοικοι της Καρυδιάς

Εργασίες καθαρισμού στην κοίτη του ρέματος που ενώνει δύο οικισμούς: Πάνδροσο και Καρυδιά είδαν με ανακούφιση να πραγματοποιούνται οι κάτοικοι της περιοχής, καθώς είχαν επισημάνει από το καλοκαίρι ακόμη τον κίνδυνο να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα σε περίπτωση υπερχείλισης και υποχώρησης των αναχωμάτων.

«Μηχανήματα έργου προχώρησαν σε εργασίες καθαρισμού» σημείωσαν σήμερα στο www.ertnews.gr οι τοπικές αρχές και τόνισαν ότι πραγματοποιήθηκαν στην κοίτη του ποταμού προς την πλευρά της Πανδρόσου σε εκείνα τα σημεία που ο κίνδυνος υποχώρησης ήταν μεγαλύτερος.

«Ο χειμώνας είναι μπροστά μας» δηλώνουν με νόημα και στέκονται στις εργασίες αναδάσωσης που πρέπει να πραγματοποιηθούν, όπου κρίνεται σκόπιμο μετά τις πράσινες απώλειες λόγω των πυρκαγιών για την συγκράτηση χωμάτων, βράχων και φερτών υλικών.

Αιτήματα κατοίκων και αιρετών της περιοχής: Έργα ασφαλτόστρωσης, οδό-φωτισμού και πεζοδρόμων-ποδηλατοδρόμων που θα δώσουν τη δυνατότητα στους κατοίκους να κινούνται με ασφάλεια από και προς την πόλη της Κομοτηνής αναφέρουν και περιμένουν την ικανοποίησή τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος