Κομοτηνή: Ασφάλεια και περισσότερες παροχές ζητούν οι πρωτοετείς του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του ΔΠΘ δηλώνουν οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες.

Μιλώντας στο www.ertnews.gr σημειώνουν την ικανοποίησή τους από το περιβάλλον και τις υποδομές της Σχολής τους, αλλά και από την εικόνα της πόλης και των ανθρώπων της.

«Οι υποδομές είναι άριστες» ανέφεραν και σημείωσαν την ικανοποίησή τους από την παρουσία των καθηγητών και των καθηγητριών τους στα μαθήματα. Την τήρηση των μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού με τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων, αλλά και την πραγματοποίηση κανονικά των μαθημάτων. Στέκονται με προβληματισμό στην δύσκολη οικονομική συγκυρία και σημειώνουν την ανάγκη οι φοιτητές και οι φοιτήτριες να έχουν δωρεάν σίτιση, στέγαση και μετακινήσεις. Σε ό,τι αφορά στο τελευταίο προσθέτουν και την αναγκαιότητα δρομολόγησης περισσότερων αστικών λεωφορείων ώστε να αποφεύγεται η πολυκοσμία και ο συνωστισμός. Κατάσταση γνώριμη που τους ταλαιπωρεί, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν.

Δηλώνουν ικανοποιημένοι από την μη έντονη παρουσία φοιτητικών παρατάξεων στις εγκαταστάσεις του Τμήματος, απουσιάζουν όπως λένε: φοιτητικά τραπεζάκια, αφίσες και συνθήματα. Και όσον αφορά στα αιτήματά τους: Ζητούν βελτίωση των παρεχόμενων σπουδών και μεγαλύτερη ασφάλεια, κυρίως στις βραδινές τους εξόδους. Όπως επίσης και μέτρα στήριξης από τους τοπικούς φορείς, καθώς, όπως λένε, “η φοιτητική κοινότητα αιμοδοτεί την πόλη”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος