Κομοτηνή: Απόφοιτοι της Νομικής Σχολής μισό αιώνα μετά έπαιξαν μπάλα στο γήπεδο

Φόρεσαν τα αθλητικά τους παπούτσια. Σορτς και φανέλες. Και πάτησαν στο χόρτο κλωτσώντας μπάλα. Έγιναν και πάλι νεαροί φοιτητές, τότε που πρωτοετείς έβρισκαν ανοιχτή την αγκαλιά των μεγαλυτέρων και αντάμωναν εντός και εκτός Σχολής, όλοι και όλες, χωρίς διακρίσεις, μια μεγάλη παρέα.

Ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Συλλόγου Αποφοίτων της Νομικής Σχολής Κομοτηνής «Πρωταγόρας» και γέλασαν σαν μικρά παιδιά στο άκουσμα της φωνής της προέδρου, της κας Έλπης Μπλεκάτση που τους ζητούσε να δώσουν αυτόν τον αγώνα. Μια διαφορετική συνάντηση με γέλιο, πειράγματα κι αναμνήσεις από το μακρινό χθες, 45 και 50 χρόνια πίσω.

Κομοτηνή: Απόφοιτοι της Νομικής Σχολής μισό αιώνα μετά έπαιξαν μπάλα στο γήπεδο

Στο πλαίσιο του 36ου Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων ο «Πρωταγόρας» δήλωσε το δικό του παρόν και οι διαπρεπείς δικηγόροι, απόφοιτοι της Νομικής Σχολής από όλη τη χώρα ξέχασαν τις δικογραφικές τους υποχρεώσεις και γέλασαν με την ψυχή τους. Παρόν και ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ Δράμας, νυν Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κος Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Κομοτηνή: Απόφοιτοι της Νομικής Σχολής μισό αιώνα μετά έπαιξαν μπάλα στο γήπεδο

Τι κι αν τα χρόνια πέρασαν, τα μαλλιά άσπρισαν και τα επιπλέον κιλά βάραιναν τα πόδια όλοι τους απόλαυσαν το παιχνίδι σκόρπισαν τα χαμόγελα και γέλασαν μέχρι την επόμενη φορά, που σίγουρα θα ανταμώσουν ξανά στην αγαπημένη τους Κομοτηνή.
ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος