Κομοτηνή: Απόφαση αγροτών για αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού

Αγρότες της Ροδόπης απέκλεισαν και σήμερα – εδώ και λίγη ώρα – με τα τρακτέρ τους, το ρεύμα προς Ξάνθη της Εγνατίας Οδού στο ύψος του δυτικού κόμβου εισόδου στην Κομοτηνή.

Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει ως τα μεσάνυχτα, όταν οι αγρότες θα παραμερίσουν τους γεωργικούς ελκυστήρες, ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία τους απόφαση, από αύριο 4/12 θα αποκλείουν καθημερινά το συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινηροδρόμου, από τις 10 το πρωί έως τα μεσάνυχτα.

Δηλαδή, η κυκλοφορία των οχημάτων προς Ξάνθη θα διεξάγεται ακώλυτα κατά τη διάρκεια της νύχτας, όμως την ημέρα θα παροχετεύεται στην παλαιά εθνική οδό Κομοτηνής-Ξάνθης μέσω του ανατολικού κόμβου εισόδου στην πόλη της Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος