Κομοτηνή: «Από παιδί σε παιδί» με αγάπη

«Είναι μια κίνηση αγάπης» δήλωσε η Αθανασία Τζαμπάζογλου στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (25-6-2021) μιλώντας για την συμμετοχή της στην Πανελλαδική δράση «Από παιδί σε παιδί». Παράλληλα, κάλεσε όλους και όλες την Κυριακή 27 Ιουνίου από τις 11:00 το πρωί έως τη 1:00μ.μ. στο Άλσος Αγίας Παρασκευής πίσω από το Ηρώο της Κομοτηνής.

«Για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον πατέρα Αντώνιο στο δύσκολο έργο του. Θα μας μιλήσει και θα μας ευχαριστήσει για τη δράση μας» είπε η υπεύθυνη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης σημειώνοντας πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχουν γονείς και παιδιά κάθε ηλικίας, «για να», όπως ανέφερε « γίνουμε κι εμείς πάλι παιδιά».

Η Πανελλαδική δράση «Από παιδί σε παιδί…» έχει ως στόχο την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου. «Παίζουμε, χορεύουμε, γιορτάζουμε σαν παιδιά σε μια μεγάλη γιορτή με άξονα την αγάπη που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε 12 πόλεις της Ελλάδας! Γιατί κάθε παιδί νοιάζεται! Γιατί κάθε παιδί βοηθά! Γιατί κάθε παιδί αγαπά» αναφέρεται στην πρόσκληση της εκδήλωσης, που στέλνει από την καρδιά της Κομοτηνής ένα μήνυμα αλληλεγγύης κι αγάπης.
Φώτο:αρχείο ΕΡΤ
Ακούστε εδώ την κα Τζαμπάζογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος