Κομοτηνή: Ανθρωπιστική βοήθεια για τη στήριξη του πληττόμενου Ουκρανικού λαού

Ανθρωπιστική βοήθεια για τη στήριξη του πληττόμενου Ουκρανικού λαού οργανώνει το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό-Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής.

Από σήμερα Τετάρτη έως την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, από τις 8:00 έως τις 16:00 συλλέγει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο χώρο του Επιμελητηρίου (Καβείρων 12). Ενδεικτικά συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και υγειονομικό υλικό.

Παράλληλα, παρακαλούνται, όλοι όσοι έχουν τη δυνατότητα, να συμβάλουν στο έργο αυτό.
Οποία επιχείρηση ή φορέας επιθυμεί να συμπράξει και να συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για λογαριασμό του Επιμελητηρίου ώστε να αποσταλούν όλα μαζί, μπορεί να επικοινωνήσει με το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο στο 2531022547 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο everodopis@gmail.com. Τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στον Ερυθρό Σταυρό στην Αθήνα.

Κάλεσμα στους πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτων ανάγκης για τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό απευθύνει ο Δήμος Κομοτηνής σε συνεργασία με το Ουκρανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκέντρωση ξεκινάει αύριο Πέμπτη 3 και διαρκεί μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου, θα γίνεται τις ώρες 08:00 με 14:00, στο ισόγειο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής (οδός Γ. Μαρασλή 1). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531083344.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:
-ΦΑΡΜΑΚΑ (επίδεσμοι, τσαντάκια πρώτων βοηθειών, παυσίπονα, αντιπυρετικά, οινόπνευμα, σιρόπια αντιβηχικά, Betadine, γάζες)
-ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ
-ΖΕΣΤΑ ΡΟΥΧΑ
– ΖΕΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
-ΣΕΝΤΟΝΙΑ
-ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (Κονσέρβες, Μακαρόνια, Αλεύρι, Ζάχαρη, Καφέ, Όσπρια, Μπισκότα).
-ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ.
-ΠΑΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν από δημότες, συλλόγους και φορείς θα αποσταλούν από τον Δήμο Κομοτηνής στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τη μεταφορά τους θα αναλάβει το Ουκρανικό Προξενείο ώστε να φτάσουν στους πολίτες της Ουκρανίας που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος