Κομοτηνή: Ανοιχτός διάλογος για τη Φύση με δεκάδες φιλοπεριβαλλοντικές οργανώσεις

Τα ζητήματα της Φύσης και του περιβάλλοντος μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου. Οργανώσεις και ομάδες της Κομοτηνής συζητούν για τη Φύση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Ελευθερίων.

«Ένας ανοιχτός διάλογος με τίτλο: «Για τη Φύση – About Nature», μεταξύ περιβαλλοντικών οργανώσεων, άτυπων και εθελοντικών ομάδων της Κομοτηνής, αλλά και για όσους έχουν οικολογικές ανησυχίες και δράση στον χώρο.» σημειώνουν οι διοργανωτές.

Παράλληλα εξηγούν πως σκοπός της συζήτησης είναι η συσπείρωση και η συνεργασία των φωνών που μιλούν για το περιβάλλον, αλλά και η δημιουργία καναλιών διαλόγου μεταξύ Φοιτητών και Κομοτηναίων, Νέων και Παλαιότερων, Οργανώσεων και απλών Πολιτών.

Ο Ανοιχτός διάλογος για τη Φύση θα φιλοξενηθεί στις 18:00 το απόγευμα της επόμενης Δευτέρας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Πανδρόσου. Η διοργάνωση είναι των: Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού exagono του Δήμου Κομοτηνής, Οικολογική Ομάδα Ροδόπης, grO2be, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ. Ενώ θα πάρουν μέρος: Κοινότητα Νέων Κομοτηνής,– Περιβαλλοντική ομάδα «Εκοτόπια», Σπορίτες Ροδόπης, Περιβαλλοντικές ομάδες Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης,Εθελοντική ομάδα exagono «Φυσικό περιβάλλον και κλιματική αλλαγή», Save Your Hood (Ας αλλάξουμε τις γειτονιές μας μαζί!), Πανελλήνια Ένωση Δασοπόνων και Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος (ΠΕΔΔΦΥΠ), Περιβαλλοντικές ομάδες ΔΠΘ, Hub του Δικτύου Λύσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης Νέων ΔΠΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος