Κομοτηνή: Αναρρώνει στο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου ο Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ

Στο Νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο βουλευτής Ροδόπης του Κιν.Αλ. Ιλχάν Αχμέτ, όπου μετεφέρθηκε από το απόγευμα του Σαββάτου  -αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου στην Ροδόπη- μετά από κρίση πνευμονοθώρακα, η οποία διαπιστώθηκε μετά από ακτινογραφία στην οποία υπεβλήθη. Με την άμεση παρέμβαση των γιατρών το πρόβλημα υγείας του αντιμετωπίστηκε.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοικήτρια του νοσοκομείου Κομοτηνής, τους θεράποντες γιατρούς μου και το νοσηλευτικό προσωπικό για την αμέριστη τους φροντίδα και τις πολύτιμες υπηρεσίες που μου παρείχαν» αναφέρει σε μήνυμά τους και σημειώνει για το Εθνικό Σύστημα Υγείας ότι: «Είναι το στήριγμα της κοινωνίας μας στις δύσκολες στιγμές που περνάμε αυτή την εποχή και με την πανδημία και ότι η Πολιτεία οφείλει να το θωρακίσει με κάθε κόστος και ικανό τρόπο».

Νωρίτερα, πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, συνόδευσε τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στην επίσκεψή του στη Ροδόπη.

Κομοτηνή: Αναρρώνει στο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου ο Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

«Στη Θράκη είναι ιδιαίτερα αισθητή η γεωπολιτική αξία της Ελλάδας» δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος πρόεδρος του Κιναλ-ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σημειώνοντας, πως οι κάτοικοι της περιοχής νιώθουν «τις απειλές αλλά και τις ευκαιρίες».

Επισκεπτόμενος την Κομοτηνή είχε συναντήσεις με μέλη και φίλους του ΚινΑλ, αλλά και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του. Στο δημαρχείο είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη. Ενώ κάνοντας στάση στις Σάπες συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σαπών, Ντίνο Χαριτόπουλο, με τον οποίο είναι και κουμπάροι.

«Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι. Επιδιώκουμε μια επανάσταση ειρηνική, δημοκρατική, ανθρωποκεντρική, που να έχει όφελος για όλους τους πολίτες, που να την αισθανθούν στην καθημερινή τους ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος