Νέες ιδέες και νέες πρακτικές λύσεις από τους επαγγελματίες της εστίασης. Δισκάκι σερβιρίσματος παραδοσιακό με αλάτι, πιπέρι κι αντισηπτικό πάνω στα τραπέζια έτοιμο για τους πελάτες.
«Κάθε μέρα τοποθετούμε σε κάθε δίσκο και από ένα καινούργιο μπουκάλι με αντισηπτικό» δηλώνει ο ιδιοκτήτης ταχυφαγείου, ο κος Στάθης Σιδηρόπουλος και σημειώνει ότι οι πελάτες του, αλλά και οι διερχόμενοι κάνουν χρήση του αντισηπτικού περισσότερες από μία φορές κατά τη διάρκεια του φαγητού.
Προσαρμογή στα μέτρα από τους πελάτες, αλλά και από τους εργαζόμενους; Τον ρωτάμε με ειδική αναφορά στην χρήση μάσκας. “Μάσκα ακόμη και σε 70 βαθμούς Κελσίου” απαντά. «Διαφορετικά δεν γίνεται» σημειώνει και προσθέτει «όσο μπορούμε φοράμε.»
Τέλος, δεν παραλείπει να προσθέσει: «Να κάνουν όλοι υπομονή μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Θα ήταν πάρα πολύ καλό για μας να γίνεται δια ζώσης η διδασκαλία στα Τμήματα του ΔΠΘ, αλλά από ό,τι φαίνεται άλλες οι αποφάσεις των Πρυτανικών Αρχών, οπότε υπομονή και να δούμε ποιος θα αντέξει.»
Φώτο: Στάθης Σιδηρόπουλος ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες:Μαρία Νικολάου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος