Κομοτηνή – Α. Βαφειάδης: Νούμερο ένα ζήτημα για το Δημοτικό Συμβούλιο η ανάπτυξη της πόλης

Περίσσεψαν οι ευχές μεταξύ των δημοτικών συμβούλων στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, την πρώτη δια ζώσης μετά από πολύ καιρό.

«Ελπίζουμε τη νέα χρονιά να εκλείψει ο κορονοϊός και να επανέλθουμε στην προτεραία κατάσταση» ευχήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της «Σύμπραξης Προοπτικής», ο κος Ανέστης Βαφειάδης, πρόεδρος και  της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης. Σημείωσε παράλληλα ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συνεδριάζει δια ζώσης» για να τονίσει λέγοντας «δεν ευθύνεται κανένας άλλος παρά μόνο η Νομοθεσία για την προστασία από τον κορονοϊό».

Μιλώντας για το μέλλον υποστήριξε  ότι για εκείνον «νούμερο ένα ζήτημα» αποτελεί η ανάπτυξη. «Θα πρέπει να θέσουμε αναπτυξιακούς στόχους για την πόλη, γιατί για εμένα είναι το νούμερο ένα ζήτημα ώστε να μπορέσει η πόλη να ξεφύγει από τη δυσπραγία την οποία έχει».

Ο κος Βαφειάδης σημείωσε δε ότι αυτό θα επιτευχθεί με προσπάθεια κοινή από όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, με επιχειρηματολογία, « ανεξαρτήτως παρατάξεως» όπως είπε για να «μπορέσουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την Κομοτηνή να γίνει πρωτεύουσα, όπως πρέπει να είναι και της αρμόζει».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος