Η εξασφάλιση από το ΤΑΧΔΙΚ (Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων), ποσού 6,3 εκατομμυρίων ευρώ για την αναστήλωση και ανακαίνιση του παλαιού δικαστικού μεγάρου Κομοτηνής, και ακόμη 3 εκατομμυρίων ευρώ για τη συντήρηση του νέου, ανακοινώθηκε επισήμως κατά την παρουσίαση του κτιριακού προγράμματος του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την περιφέρεια, του οποίου ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 65 εκατομμύρια.
Το παρών στην εκδήλωση, κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού και του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη και Γιάννη Μπούγα, αντιστοίχως, έδωσε και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης, Δημήτρης Ερελιάδης, ο οποίος δήλωσε:
“Ένιωσα ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν ο Υπουργός έκανε ειδική μνεία και αναφορά στην ιδιαιτερότητα και στη σημασία του παλαιού δικαστικού μεγάρου μας για την Κομοτηνή και τη Θράκη. Ο αγώνας είκοσι χρόνων του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης αρχίζει να έχει απτά αποτελέσματα. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί και δικαίωση των προσπαθειών, τόσο των δικών μου, όσο και διοικητικού συμβουλίου την τελευταία τετραετία. Για πολλοστή φορά να ευχαριστήσω δημόσια τον Υπουργό Δικαιοσύνης για την υλοποίηση των δεσμεύσεών του”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος