Κομοτηνή: 48 φιάλες αίματος με “Το Χαμόγελο του παιδιού”

Εθελοντική αιμοδοσία στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 6 Απριλίου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών» του προγράμματος “Interreg V-A Greece-Bulgaria” 2014-2020».

Διοργανώθηκε από τον επικεφαλής εταίρο του έργου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την συμμετοχή του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ανώνυμη Εταιρεία “Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ”, ως εταίρος, με σκοπό την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Κομοτηνή: 48 φιάλες αίματος με “Το Χαμόγελο του παιδιού”Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων κανόνων για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της δράσης.

Η Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής, το «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο και την Ομάδα Ρομποτικής & Προγραμματισμού του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής.

“Χάρη στην άμεση και συγκινητική κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και την άριστη συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς συγκεντρώθηκαν 48 φιάλες αίματος”, τονίζει ο Αθανάσιος Λάπατας, πρόεδρος της “Κ. Καραθεοδωρή”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος