Κομοτηνή: Αγώνας Αγωνιστικής Αναρρίχησης Νέων

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κομοτηνής διοργανώνει το 10ο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης Ανάπτυξης Νέων στο Κλειστό Γυμναστήριο 1ου Ενιαίου Λυκείου-2ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 10:00.

«Με μεγάλη χαρά και φέτος διοργανώνουμε τους αγώνες» δηλώνει ο κος Γιώργος Πετροσιάν μην κρύβοντας την αγωνία του, αλλά και την ικανοποίηση του για μια ακόμη σπουδαία διοργάνωση που ανέλαβε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος της Κομοτηνής. Ως πρόεδρος του Συλλόγου γνωρίζει καλά την προσπάθεια που χρειάζεται να καταβληθεί για την καλύτερη φιλοξενία 110 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Κομοτηνή: Αγώνας Αγωνιστικής Αναρρίχησης Νέων«Ήδη είμαστε στην τελική ευθεία. Θέλουμε να υποδεχτούμε και να τους φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.» δηλώνει ο κος Πετροσιάν και δεν αποφεύγει να τοποθετηθεί για το θέμα της πίστας που θα φιλοξενήσει τους αγώνες. «Είναι πολλά τα κολλήματα που υπάρχουν για να πάρει η πίστα την άδεια λειτουργίας. Μας πιέζει ήδη η Ομοσπονδία για να γίνουν τα απαραίτητα. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Ωστόσο, υπάρχουν και δυσκολίες γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι, είναι σε δημόσιο κτίριο, εμπλέκονται πολλοί παράγοντες, αλλά θα βρεθεί τρόπος.

Πρώτη η Κομοτηνή, μετά ο Βόλος και η Προσοτσάνη είναι στην κατάταξη με την μεγαλύτερη πίστα, τους περισσότερους αθλητές και σε διοργανώσεις. Η Ομοσπονδία, όπως υποστηρίζει ο έμπειρος ορειβάτης, χαίρεται να συνεργάζεται με την Κομοτηνή γιατί υπάρχει πάντα μια πολύ καλή διοργάνωση, με καλή φροντίδα πάντα για αθλητές και συνοδούς. Έτσι, παρά την απόσταση, έρχονται αθλητές από όλη την χώρα.

Οι αγώνες είναι ανοικτοί στο κοινό, το οποίο θα έχει τη χαρά να χειροκροτήσει 14 Κομοτηναίους αθλητές, ανάμεσα τους και την ήδη δια κριθείσα σε άλλους αγώνες εντός κι εκτός συνόρων, Όλγα Εξακοϊδου, αλλά και τους άλλους αθλητές που θα πάρουν μέρος καθιστώντας την Κομοτηνή κέντρο της αναρρίχησης.

Φώτο:Γιώργος Πετροσιάν  Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος