Κομοτηνή: 1.970 άποροι παρέλαβαν προϊόντα από το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ

1.970 ωφελούμενοι παρέλαβαν προϊόντα από την 13η Απριλίου μέχρι σήμερα. Από αυτούς, 250 άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, καθώς επίσης ηλικιωμένοι παρέλαβαν τα προϊόντα κατ’ οίκoν. Πρόκειται για τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD). Η διανομή έγινε από τον Δήμο Κομοτηνής που είναι ο επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης.

Κομοτηνή: 1.970 άποροι παρέλαβαν προϊόντα από το  Πρόγραμμα ΤΕΒΑΣτους ωφελούμενους μοιράστηκαν πορτοκάλια, μήλα, κρεμμύδια, πατάτες, λεμόνια, ελαιόλαδο, κοτόπουλο, μαρμελάδα και ηλιέλαιο. Σε όσους εκ των ωφελούμενων έχουν μωρά δόθηκαν επίσης βρεφικά είδη (πάνες, κρέμες, γάλα σε σκόνη και μωρομάντηλα).Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου τα προϊόντα που περισσεύουν λόγω της μη προσέλευσης δικαιούχων δίνονται στα πιστοποιημένα συσσίτια του Δήμου Κομοτηνής και της Ι. Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Κομοτηνή: 1.970 άποροι παρέλαβαν προϊόντα από το  Πρόγραμμα ΤΕΒΑ“Στην όλη διαδικασία τηρήθηκαν και αυτή τη φορά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα από την πλευρά του Δήμου Κομοτηνής” τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου. Παρών στην τριήμερη διαδικασία ήταν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης Γιάννης Μουρτίδης που συντόνισε τη διανομή των προϊόντων τονίζοντας ότι “Στην προετοιμασία και τη διανομή των προϊόντων στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο των υπαλλήλων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής γυμνάστριες και γυμναστές των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» του Δήμου Κομοτηνής. Επίσης, στη διανομή των αγαθών βοήθησαν τρεις εθελόντριες του Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Παράλληλα, οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής φρόντισαν να τηρηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των ωφελούμενων, κατά τη διάρκεια της αναμονής.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος