Διαμαρτυρία του Δικηγορικού Συλλόγου για το κλείσιμο του Γραφείου Κτηματογράφησης Ροδόπης – Παράταση ως τις 20 Σεπτεμβρίου

Την αντίδραση του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης προκάλεσε η πληροφορία, μετά από άτυπη, όπως χαρακτηρίζεται, ενημέρωση, ότι κλείνει το Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής και θα δέχεται δηλώσεις ως την προσεχή Παρασκευή. Μέχρι στιγμής, επίσημη ανακοίνωση σχετικά δεν έχει εκδοθεί.

Σύμφωνα με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης, η άτυπη αυτή ενημέρωση έλαβε χώρα μόλις 4 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας, χωρίς να έχει υπάρξει οποιαδήποτε προγενέστερη – επίσημη ή ανεπίσημη – ενημέρωση με αποτέλεσμα να μην έχει ολοκληρωθεί η καταχώρηση πολλών δηλώσεων δικαιωμάτων, αν και ζητήθηκε να υπάρξει ενημέρωση πριν από ένα μήνα. Ως εκ τούτου, η αναγνώριση πλέον θα γίνεται με δικαστική διαδικασία για όσα ακίνητα παραμένουν αγνώστου ιδιοκτήτη, με συνέπεια, όπως προαναφέρθηκε, να επιβαρύνονται οι ιδιοκτήτες με έξοδα, προκειμένου να καταχωρίσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας την προσεχή Πέμπτη έξω από το γραφείο Κτηματογράφησης.

Στο μεταξύ, μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη, δόθηκε από τον αρμόδιο υπουργό Κωνσταντίνο Κυρανάκη, παράταση έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Σύνταξη: Βασιλική Μαχαίρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος