Κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε Ροδόπη και Ξάνθη το διήμερο 10-11 Νοεμβρίου για την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα

Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποτελούμενα από κεντρικά και τοπικά στελέχη του κόμματος και της νεολαίας, αλλά και από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ΑΜΘ, θα εξορμήσουν σε όλη την Περιφέρεια. «Στο επίκεντρο των περιοδειών η νέα έξαρση της πανδημίας και η έκρηξη της ακρίβειας», αναφέρουν σε ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η εξόρμηση κορυφώνεται με την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Π.Ε. Ξάνθης θα επισκεφθεί ο Γιάννης Μπουρνούς, βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Θα συναντηθεί με εκπαιδευτικούς στο Δροσερό, συλλόγους, θα επισκεφθεί το Κ.Υ. Αβδήρων, θα συνομιλήσει με τους Δημάρχους Αβδήρων και Τοπείρου, ενώ θα κάνει περιοδεία στην αγορά της πόλης και στην παλιά πόλη και θα επισκεφτεί τους Τοξότες και το Εύλαλο.

Την Π.Ε. Ροδόπης θα επισκεφθεί η Δώρα Αυγέρη, Αν. Τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. Θα κάνει περιοδεία σε Κέντρα Υγείας του νομού, θα συναντηθεί με πολιτιστικούς συλλόγους, θα περπατήσει στην αγορά της Κομοτηνής αλλά και στο παζάρι των Αρριανών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος