Κ. Κωνσταντινίδου: Αναγκαία όσο ποτέ η στήριξη της αγοράς της Κομοτηνής

Έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να στηρίξουν την αγορά της Κομοτηνής, πραγματοποιώντας τις –περιορισμένες έστω- αγορές τους από τις τοπικές επιχειρήσεις απεύθυνε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ροδόπης, η κα Κική Κωνσταντινίδου τρία 24ωρα πριν τη μεγάλη εορτή του Πάσχα και λαμβάνοντας υπόψιν τις “χαμηλές πτήσεις” της προ εορταστικής περιόδου στην κατανάλωση και στον τζίρο.

«Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που θα στηρίξουν την αγορά και τα καταστήματα της πόλη μας. Πάντα υπάρχουν οι συνειδητοποιημένοι οι οποίοι στηρίζουν επιχειρήσεις, καταστήματα,φίλους, αδελφούς, συναδέλφους, γείτονες» είπε η έμπειρη επαγγελματίας σπεύδοντας, όμως, να προσθέσει ότι: «Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις οι οποίοι προτιμούν να βρουν κάτι σε άλλη πόλη, προτιμούν να πάρουν κάτι πιο φθηνό εκτός συνόρων για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους».

Μιλώντας για τις επιπλέον δυσκολίες που έχουν επωμιστεί λόγω της αύξησης των τιμών της ενέργειας, των καυσίμων,αλλά και των επιπτώσεων του πολέμου στην Ουκρανία σημειώνει ότι είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ η στήριξη της τοπικής οικονομίας. « Η ενεργειακή κρίση έχει αλλάξει τόσο πολύ την καθημερινότητα και τη ζωή μας, μας έχει φορτώσει με ένα βάρος στην πλάτη μας και στη ζωή μας. Δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο βάρος το οποίο θα προστεθεί, οπότε αυτή την περίοδο χωρίς να κατηγορούμε κανέναν ζητάμε την στήριξη της πόλης μας με τις επιλογές που θα κάνουμε όλοι και όλες».

Όσον αφορά στις «δυνατότητες» που η αγορά δίνει η κα Κική Κωνσταντινίδου ήταν κατηγορηματική πως στην πρωτεύουσα της Θράκης υπάρχει επάρκεια αγαθών, προϊόντων πολύ καλή ενημέρωση σε σχέση με τις νέες τάσεις, αλλά και άριστη ποιότητα, αντίστοιχα σε πολύ προσιτές,όπως είπε, τιμές. «Είμαστε καλή αγορά. Μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε βαλάντιο, αρκεί να ψάξει ο καταναλωτής, όσο χρειαστεί» είπε σημειώνοντας «Μια καλή έρευνα αγοράς θα δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε έξυπνες και ποιοτικές επιλογές μέσα στην πόλη μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος