Κ.Κατσιμίγας: «Καρκινοβατεί» το έργο της οδικής σύνδεσης Μαρώνειας – Δίκελλα

«Καρκινοβατεί» το έργο της οδικής σύνδεσης της Μαρώνειας με τα Δικέλλα αυτό υποστήριξε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας, ο κος Κώστας Κατσιμίγας.

Ερωτηθείς για το αν είναι ικανοποιημένος από την υλοποίηση έργων οδικής ασφάλειας στην Περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, όπως αυτά που πρόσφατα εξήγγειλε η Περιφερειακή Αρχή στην ΠΕ Δράμας, σημείωσε ότι «αυτή τη στιγμή δεν αντιλαμβάνομαι να γίνονται σημαντικά έργα, που να αφορούν στη βελτίωση των οδικών μεταφορών».

«Ακόμη και το σημαντικό έργο της σύνδεσης της Μαρώνειας με τα Δίκελλα, ακόμη και αυτό το έργο «καρκινοβατεί», ενώ δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να συμβεί κάτι τέτοιο» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές ιστορίες» (17-3-2022)

Περιγράφοντας μάλιστα τις όποιες προσπάθειες παρεμβάσεων που υλοποιούνται ή έχουν ανακοινωθεί από την Περιφέρεια, έκανε λόγο για παρεμβάσεις που δεν είναι τίποτα άλλο από «βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε υφιστάμενους δρόμους».

Αφού ανέφερε πώς: «Είναι καλό να γίνουν, κανείς δεν θα βρεθεί να πει ότι είναι κακό, το να μπουν προστατευτικές μπάρες, το να γίνουν τάπητες, το να γίνει καλύτερη η οδο-σήμανση, τόνισε πως είναι αξιέπαινο, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που θα αλλάξει την εικόνα των οδικών μεταφορών». Πρόκειται, όπως είπε, για παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο υφιστάμενο οδικό δίκτυο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος