Ιω. Κηλτσίκης: « Γιατί παγώνουν ομόφωνα ψηφισμένες προτάσεις μας…τι φοβούνται;»

Παραπλάνηση του αγοραστικού κοινού κατήγγειλε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Γιάννης Κηλτσίκης, μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, καθώς το αυτοκίνητο που θα κληρωθεί , στο πλαίσιο λαχειοφόρου αγοράς της «Λευκής Νύχτας» είναι μεταχειρισμένο.

Σε ερώτηση αν το έχει εξακριβώσει ο ίδιος, ο κ. Κηλτσίκης απάντησε πως στα δημοσιεύματα που υπήρξαν για το θέμα, δεν προχώρησε κανείς σε καμμία διάψευση, ούτε από πλευράς ΕΒΕΡ, ούτε και από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου.
Ο κ. Κηλτσίκης δήλωσε την αντίθεσή του στο θέμα της οικονομικής στήριξης από πλευράς του ΕΒΕΡ, για την υλοποίηση της δράσης «Λευκή Νύχτα», καθώς τα οικονομικά του δεν είναι και τόσο ανθηρά.
Μάλιστα όπως ανέφερε δεν έχει αποσταλεί η απογραφή των διοργανώσεων των προηγούμενων ετών, όπως είχε ζητηθεί…
«Έχω ακούσει παράπονα και για την ημερομηνία που επιλέχθηκε για την ‘Λευκή Νύχτα’, καθώς έχουν γίνει οι νέες παραλαβές των ειδών τους και όπως υποστηρίζουν θα επιθυμούσαν μια άλλη περίοδο κοντά στον Απρίλιο ή τον Μάϊο…αλλά τότε οι …αρμόδιοι…είχαν να τρέξουν για τις υποψηφιότητές τους», επισήμανε δηκτικά ο κ. Κηλτσίκης.
Αναφέρεται στην υποψηφιότητα του νυν προέδρου του ΕΒΕΡ, Αντώνη Γραβάνη στο Δήμο Κομοτηνής και τα μέλη του Επιμελητηρίου που ήταν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Επι πλέον στηλίτευσε το γεγονός πως πάγωσε το θέμα του τετραψήφιου αριθμού καταγγελίας του παραεμπορίου, όπου μετά τις καταγγελίες θα αναλάμβαναν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.
«Πιστεύω πως επειδή κάποιες προτάσεις μας και μάλιστα ομόφωνα ψηφισμένες, δεν δρομολογούνται, ή παγώνουν , καθώς φοβάται ο κ. Γραβάνης πως θα τον κατηγορήσουν πως η αντιπολίτευση ασκεί στην ουσία διοίκηση. «Γενικά έχω να καταγγείλω πως το ΕΒΕΡ δεν λειτουργεί όμως θα έπρεπε», σημείωσε ο κ. Κηλτσίκης.
Τέλος για το θέμα της μη διοργάνωσης για φέτος της Γενικής Εμπορικής Έκθεσης «Ανατολική ΜΑκεδονία-Θράκη», ο κ. Κηλτσίκης, ο οποίος είχε κάνει μια κρούση στον Περιφερειάρχη προφορικά, για την διοργάνωσή της μέσα στο Φθινόπωρο… «Είχε πει θα το δει ο κ. Μέτιος…αλλά εγώ ακόμα δεν βλέπω τίποτα να κινείται… Καλό θα ήταν να στραφούμε σε στοχευμένες κινήσεις για τις Εκθέσεις και να προτάξουμε τις κλαδικές εκθέσεις. Σε εκθέσεις που δεν είναι πανηγυράκια με το μαλλί της γριάς, αλλά σε σοβαρές διοργανώσεις, όπου θα στείλουμε μέλη μας και μέσα από αυτό θα προκύψουν Εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Κηλτσίκης.
Μάλιστα ο κ. Κηλτσίκης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ακόμα και την Έκθεση Θεσσαλονίκης…πανηγυράκι, που στερείται σοβαρότητας…

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος