Ιλχάν Αχμέτ: Θα έπρεπε να προταχθούν οι καλλιεργητές μπασμά της Θράκης

Συζητήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, με θέμα: «Οικονομικές Ενισχύσεις για την ποικιλία καπνών ανατολικού τύπου (μπασμά) της Θράκης». Στην Ολομέλεια της Βουλής προσήλθε και απάντησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου ο Βουλευτής Ροδόπης στην ομιλία του “υπήρξε καταπέλτης, καταδικάζοντας τις αντινομίες, τα πισωγυρίσματα και τα ελλείμματα των πολιτικών ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. που καθυστέρησαν επί τρία έτη την αποκατάσταση των καθολικών ζημιών του 2018, την σύσταση της ειδικής επιστημονικής επιτροπής που είχε υποσχεθεί ο κ. Βορίδης ήδη από τον Φλεβάρη του 2020, αλλά και για κάποιον περίεργο λόγο εξαίρεσαν από όλες τις πρόσφατες αποζημιώσεις για την πανδημία τους καλλιεργητές του μπασμά της Θράκης”.

Ο Ιλχάν Αχμέτ απαντώντας – όπως σημειώνει – στο επιχείρημα του κ. Λιβανού ότι «δυστυχώς λεφτά δεν υπάρχουν», τόνισε: «Ακόμα και ένα ευρώ να υπήρχε στα ταμεία θα έπρεπε να προταχθούν οι αγρότες και καλλιεργητές μπασμά της Θράκης».

Διαβάστε εδώ την ομιλία του Βουλευτή: ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΓΙΑ ΜΠΑΣΜΑ
Διαβάστε εδώ την ερώτηση που κατέθεσε: ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΠΑΣΜΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος