Ιλχάν Αχμέτ: “Η Δημοκρατία δεν φοβάται ούτε τις μειονότητες ούτε το διαφορετικό”

Στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, κ. Κυριάκο Βελόπουλο απάντησε ο Βουλευτής Ροδόπης του ΚινΑλ κος Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος είχε αναφερθεί στη συμμετοχή του Ιλχάν Αχμέτ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόφαση του Α.Π. αναφορικά με την ΤΕΞ.

“Μαθήματα πατριωτισμού δεν δέχομαι από κανέναν και ιδιαίτερα από τον κ. Βελόπουλο”, είπε ο βουλευτής. Επίσης σημείωσε: “Φτάνει τόση λάσπη στη Μειονότητα. Φτάνει τόση λάσπη στους αιρετούς εκπροσώπους του Eλληνικού λαού. Η πατριδοκαπηλία διαχρονικά υπήρξε το διαβατήριο του διχασμού για την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων. Η Μειονότητα στην Θράκη είναι το θύμα της πολιτικής απάτης του διχασμού. Το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού των Ελλήνων πολιτών είναι κατοχυρωμένο στην χώρα μας και δεν αμφισβητείται. Η Δημοκρατία δεν φοβάται ούτε τις μειονότητες, ούτε το διαφορετικό. Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε αυτό το κομμάτι της κοινωνίας μας στο κοινοβούλιο”.

Ιλχάν Αχμέτ: “Η Δημοκρατία δεν φοβάται ούτε τις μειονότητες ούτε το διαφορετικό”Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, χαρακτήρισε κομβικής σημασίας την ομιλία του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ στο Κοινοβούλιο. «Επί χρόνια κάθε πετυχημένος Μειονοτικός πολιτικός αποτέλεσε στόχο για τον κάθε Βελόπουλο, Λαγό και Χρυσαυγίτη. Η ομιλία του Ιλχάν Αχμέτ μας δεσμεύει και την συνυπογράφουμε. Η σκόπιμη ανθρωποφαγία των Μειονοτικών πολιτικών πρέπει επιτέλους να σταματήσει», τόνισε ο Οντέρ Μουμίν, εκφράζοντας τη στήριξή του προς τους Μειονοτικούς Βουλευτές, Ιλχάν Αχμέτ και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος