Ίασμος Ροδόπης: Τιμήθηκε η επέτειος των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Η επέτειος των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 τιμήθηκε στον Ίασμο της Ροδόπης με όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω Covid-19 να τηρούνται και τη σημαντικότητα του καθοριστικού αυτού ιστορικού γεγονότος να επισημαίνεται λιτά, αλλά ουσιαστικά.

Διακόσια χρόνια μετά τον μεγάλο ξεσηκωμό μπορεί οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ιάσμου να μην είχαν την δυνατότητα να παρελάσουν, όπως κάθε χρόνο στις Εθνικές Επετείους, ωστόσο στην επιμνημόσυνη δέηση ήταν παρούσα μικρή αντιπροσωπεία μαθητών, κρατώντας τις σημαίες και  έχοντας στο πλευρό τους τους διευθυντές  των σχολικών μονάδων ως συνοδούς.

Ίασμος Ροδόπης: Τιμήθηκε η επέτειος των 200 χρόνων από την Ελληνική ΕπανάστασηΠαρόν στην τελετή ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νίκος Τσαλικίδης, ο δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, οι πρώην δήμαρχοι, Κυριάκος Αμούτζας και Καδή Ισμέτ, εκπρόσωποι της Μουφτείας και της Εκκλησίας και άλλες αρχές του τόπου.

Η Επέτειος του 2021 τιμήθηκε με κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον έμπροσθεν του δημαρχείου. Με τους αιρετούς να αναφέρουν στις  μεταξύ τους κουβέντες, πριν και μετά την τελετή, ότι οι Έλληνες μόνο ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε επιτυχή αποτελέσματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος