Ίασμος Ροδόπης: Ο δήμαρχος συναντήθηκε με το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου

Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου επισκέφθηκαν χθες τον Δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν. Η διοίκηση του Συλλόγου ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις δράσεις του συλλόγου, ενώ έγινε και ανταλλαγή απόψεων για τις κοινές δράσεις του 2020.

Ίασμος Ροδόπης: Ο δήμαρχος συναντήθηκε με το ΔΣ του Πολιτιστικού ΣυλλόγουΑπό τη μεριά του, ο Οντερ Μουμίν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Δημάρχου, ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους. Ο Δήμαρχος Ιάσμου δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει την κάθε προσπάθεια, τονίζοντας τη σημασία των κοινών δράσεων.

Μετέφερε τη διάθεση της δημοτικής αρχής για ένα νέο ξεκίνημα και για πλούσιες και δυναμικές δράσεις εντός του 2020 σε συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου και του Δήμου Ιάσμου.

Μεταφέρθηκε από τον δήμαρχο η πρόθεση για συνδιοργάνωση των καθιερωμένων εκδηλώσεων Προφήτη Ηλία και της Γιορτής Τσιπούρου, αλλά και συνδιοργάνωσης της νέας εκδήλωσης, του φεστιβάλ Ειρήνης, την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος