Η Ροδόπη παρούσα στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Τη δική τους συμμετοχή έχουν στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας επτά επιχειρηματίες από τη Ροδόπη.

Έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου θα προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τον πλούτο, τη δημιουργία και τη δυναμική που έχει να επιδείξει η Θράκη, παρά τις αντιξοότητες της Πανδημίας. Γαλακτοκομικά προϊόντα,ποτά, ζυμαρικά,ορυκτέλαια, γυάλινα είδη, πλαστικά προϊόντα είναι κάποια από τα προϊόντα που θα βρουν μπροστά τους οι επισκέπτες.

Την ευκαιρία που έδωσε η διοίκηση του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης αξιοποίησε και Κομοτηναίος Ερόλ Αμέτ, που μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές ιστορίες» (15-9-2021).

«Οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που συμμετέχουμε μέσω του Επιμελητηρίου όπως και στους συνεργάτες τους που βοήθησαν στο στήσιμο του Stand» είπε σημειώνοντας την ικανοποίησή του για την επισκέψιμότητα που σημειώνεται στο περίπτερο της Έκθεσης. «Ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον για τα προϊόντα της Θράκης. Στόχος μας είναι τα προϊόντα μας να φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη» είπε σημειώνοντας πως κάθε χρόνο συμμετέχει καθώς έχει τη δυνατότητα να αφουγκράζεται τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των καταναλωτών. «Βελτιώνουμε έτσι το προϊόν μας και είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι» είπε.

Όσον αφορά στα σχόλια που εισπράττει για την περιοχή της Θράκης; «Είναι μόνο θετικά» απάντησε ο έμπειρος βιοτέχνης βλέποντας με καμάρι για τον τόπο του το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι επισκέπτες της Έκθεσης, τα θετικά τους σχόλια για την ομορφιά, το περιβάλλον, τη φύση, τα προϊόντα και τη φιλοξενία των ανθρώπων.

Στο πλευρό του και η κόρη του, πρωτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη περιμένοντας τη δια ζώσης λειτουργία των Πανεπιστημίων δηλώνει ενθουσιασμένη από τη συμμετοχή της σε μια τόσο μεγάλη έκθεση. «Ελπίζουμε του χρόνου να παίρνουν μέρος περισσότεροι από την περιοχή μας για να προβάλλουμε και τον τόπο» είπε μην κρύβοντας την ανυπομονησία της και την αγωνία της για το νέο φοιτητικό της ξεκίνημα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος