Η ΚΝΕ Ροδόπης για τα προβλήματα των Φοιτητικών Εστιών Κομοτηνής

Τα προβλήματα των Φοιτητικών Εστιών αναδεικνύει με ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση της ΚΝΕ Ροδόπης ζητώντας λύση. Ειδικότερα, ζητά την εξασφάλιση θέρμανσης για όλα τα δωμάτια και πραγματοποίηση των αναγκαίων εργασιών συντήρησης σε όλα τα δωμάτια.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Φοιτητικές Εστίες Κομοτηνής επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, με τις βρύσες να βγάζουν καφέ νερό σε δωμάτια! Βέβαια εικόνες σαν και αυτές που αντικρίζουν καθημερινά οι εστιακοί φοιτητές είναι μάλλον ψιλά γράμματα για την κυβέρνηση, η οποία δίνει εκατομμύρια ευρώ για την πανεπιστημιακή αστυνομία –που δεν πρόκειται να μπει στα πανεπιστήμια- αντί να τα δίνει για τις πραγματικές ανάγκες των φοιτητών. Η Διοίκηση του ΔΠΘ είναι φυσικά και αυτή για άλλη μια φορά εκτεθειμένη!
Η νεολαία και ιδιαίτερα οι εστιακοί φοιτητές, έχουν πολλά δείγματα για να βγάλουν συμπεράσματα. Γιατί αν κάτι έχει αποδειχθεί επανειλημμένα είναι ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό! Οι σωτήρες υπάρχουν μόνο στα παραμύθια. Η ελπίδα βρίσκεται στην οργανωμένη διεκδίκηση, για την κάλυψη όλων των αναγκών τους, με βάση τις σύγχρονες δυνατότητες της επιστήμης και της τεχνολογίας!”

Εδώ και τώρα να εξασφαλιστούν:
Θέρμανση για όλα τα δωμάτιά!
• Πόσιμο νερό! Προσωρινά να εξασφαλίζονται εμφιαλωμένα νερά με ευθύνη του Πανεπιστημίου, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο δίκτυο ύδρευσης!
• Η εκμίσθωση επιπλέον 110 δωματίων, τα οποία μισθώνονταν μέχρι πέρυσι στην οικοδομή «Ευκτήμων» πριν η Πρυτανεία αποφασίσει να κόψει το κονδύλιο, με αποτέλεσμα τα ήδη ελάχιστα δωμάτια να μείνουν ακόμα λιγότερα!
• Η πραγματοποίηση των αναγκαίων εργασιών συντήρησης σε όλα τα δωμάτια!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος