Η ΚΝΕ ΑΜ-Θ στηρίζει τον αγώνα των φοιτητών ΣΕΦΑΑ

Η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης της ΚΝΕ εκφράζει τη στήριξή της “στον δίκαιο αγώνα”, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, που δίνουν φοιτητές των Σχολών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ), σε όλη τη χώρα, αλλά και στην Κομοτηνή, έχοντας στο πλευρό τους καθηγητές, άλλους φορείς του αθλητισμού αλλά και εργατικά σωματεία.

Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο γραμματέας της ΚΝΕ-του τομέα οργάνωσης – της ΚΝΕ ΑΜ-Θ, Νίκος Καλομοίρης, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αφορά πιο συνολικά το λαό και το δικαίωμά του στην άθληση!

Όπως υποστηρίζει η ΚΝΕ: “Οι φοιτητές έχουν μεγάλη δύναμη στα χέρια τους όταν είναι ενωμένοι, μέσα απ’ τους συλλόγους τους απέναντι στις κυβερνήσεις, οι οποίες αν και αλλάζουν το αντιλαϊκό τους έργο μένει και μάλιστα η μία χτίζει πάνω στο «έργο» της προηγούμενης, με άλλο ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα να αποτελεί και το συγκεκριμένο νομοσχέδιο! Καμία λύση δεν θα δοθεί απ’ τα πάνω, με τη λογική της ανάθεσης σε κάποιους «σωτήρες», αν δεν δυναμώσει η πάλη και ο συντονισμός με τις υπόλοιπες ΣΕΦΑΑ πανελλαδικά! Το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, που έδωσε προς διαβούλευση η κυβέρνηση της ΝΔ πριν έναν μήνα περίπου, έρχεται να συμπληρώσει τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων και να δώσει συντριπτικό χτύπημα στην αξία των πανεπιστημιακών πτυχίων και στα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος