Για πλήρη αδιαφορία της Περιφέρειας ΑΜΘ στα προβλήματα των κατοίκων κατηγορεί τον Περιφερειάρχη η παράταξη “Περιφερειακή Σύνδεση”

Πλήρης αδιαφορία της διοίκησης της ΠΑΜΘ για τα προβλήματα των κατοίκων  της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, αναφέρει σε σχόλιό της για την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση”, υπογραμμίζοντας ως τραγική την  κατάσταση με το θέμα της ΚΑΠ.

Με τις απαντήσεις που έδωσαν οι διοικούντες… ή καλύτερα με τις απαντήσεις που δεν έδωσαν κατέδειξαν για άλλη μία φορά την άγνοια και την αδιαφορία τους για τα προβλήματα των κατοίκων της Περιφέρειας, για τον ορεινό όγκο Ξάνθης και Ροδόπης, για τα κουνούπια και τα λύματα στην Ξάνθη, για τα λουτρά του Δήμου Αλεξανδρούπολης και για τα έξοδα θέρμανσης στο Κάτω Νευροκόπι.

Πιο καυστική ήταν η ανακοίνωση της Περιφερειακής Σύνθεσης για  το θέμα που αφορούσε την ΚΑΠ και την έγκριση του Στρατηγικού Σχεδίου της, “όπου η διοίκηση δεν ήταν σε θέση ούτε να παρουσιάσει την εισήγηση, ούτε να απαντήσει σε καμία ερώτηση. Δώδεκα μήνες ως τις εκλογές τους υπομένουμε, τους υπομένουν οι πολίτες”, τονίζεται καταληκτικά στην ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος