Γ.Τζαμπάζης: Με 12 συμμετοχές η Ροδόπη στο συνέδριο της ΝΔ

Δώδεκα συμμετοχές στις εργασίες του Συνεδρίου της ΝΔ θα έχει η Ροδόπη. Επτά εκλεγμένοι σύνεδροι στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος τον Οκτώβριο, ο περιφερειάρχης, ο αντιπεριφερειάρχης, ο βουλευτής της Ροδόπης, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

“Το συνέδριο της ΝΔ δεν είναι ένα συνέδριο, όπως αυτό του ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι ουσιαστικά ξεκαθάρισμα εσωκομματικών ζητημάτων, ούτε ένα συνέδριο, όπως αυτό του ΠΑΣΟΚ, που θα είναι ένα ταυτοτικό ζήτημα, «με ποιους θα πάμε και με ποιους θα συνεργαστούμε», το συνέδριο της ΝΔ είναι ένα συνέδριο συσπείρωσης. Στόχος είναι η τροχιά αυτοδυναμίας στις επερχόμενες εκλογές και το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε γι αυτό το Συνέδριο είναι ότι θέλουμε μια αυτοδύναμη Ελλάδα με Κυβερνητική Σταθερότητα μέσα σε μια εποχή που όλοι ξέρουμε ποια είναι αυτή, μεγάλης αστάθειας και μεγάλης αβεβαιότητας, όπως αυτή που ζούμε” δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Εκλογικής Επιτροπής Περιοχής Ροδόπης της ΝΔ, ο κος Γιάννης Τζαμπάζης.

Τέλος, αποκάλυψε ότι για νέα Πολιτική Επιτροπή που θα εκλεγεί θα υπάρξουν υποψηφιότητες και από την περιοχή της Ροδόπης, πέρα από αυτούς που θα συμμετέχουν ex oficio. “Θέλει ο Νομός μας να έχει εκπροσώπηση στο κέντρο” κατέληξε ο κο Τζαμπάζης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος