Γ. Τσερνικούδης: «Ανάσα» η επαναλειτουργία των Πολιτιστικών Συλλόγων

«Ανάσα» η επαναλειτουργία των Πολιτιστικών Συλλόγων για Διοικητικά Συμβούλια και μέλη, “με πολύ συγκεκριμένους κανόνες”, όπως σπεύδουν οι γνώστες να τονίσουν σημειώνοντας: “Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, τηρώντας αποστάσεις και μέτρα, θα βρεθούν στους ίδιους, γνώριμους, αγαπημένους χώρους μετά από καιρό”.

Γ. Τσερνικούδης: «Ανάσα» η επαναλειτουργία των Πολιτιστικών Συλλόγων«Είναι λίγο δύσκολο στο χορό να κρατά κανείς απόσταση δύο μέτρων, ωστόσο, στη συγκεκριμένη φάση έχει νόημα και αυτό θα τηρήσουμε», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Θρακών, Γιάννης Τσερνικούδης.
Όπως σημείωσε είτε με την επίδειξη του πιστοποιητικού, είτε με rapid test ανά εβδομάδα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα μαθήματα εκμάθησης χορών.

«Είναι δύσκολοι οι κανόνες. Όπως και η γραφειοκρατική επιπλέον διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι διοικήσεις των Συλλόγων. Πέρα από την ίδια την φροντίδα της αίθουσας, θα πρέπει να έχουμε το τετράδιο των μελών των εισερχομένων, των εξερχομένων, να απολυμαίνουμε συχνά τους χώρους», σημείωσε ο κ. Τσερνικούδης και πρόσθεσε ότι το κόστος της λειτουργίας ανεβαίνει, η δουλειά αυξάνει, αλλά η αγάπη για την παράδοση και τον πολιτισμό αντιμετωπίζει επιπλέον δυσκολίες.
Τα ολιγομελή τμήματα θα είναι κανόνας τη φετινή χρονιά ακόμη κι αν αυτό αναγκαστικά αυξήσει τις ώρες και τον αριθμό τους. «Δείχνουμε την αγάπη στα μέλη μας, παρά τις δυσκολίες, είμαστε δίπλα τους, όλο αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα της απραξίας συνεχίσαμε να έχουμε επαφή» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής σημειώνοντας ότι κόσμος θέλει να επιστρέψει, αλλά και φοβάται ταυτόχρονα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος