Στην λειτουργία δύο σχολείων προσανατολίζεται ο Δήμος Κομοτηναίων, μετά την εγκατάλειψη των κτιρίων της παλιάς Νομικής και μεταφορά τους στα νέα κτήρια στην πανεπιστημιούπολη το πολύ σε δύο χρόνια.
Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στο σταθμό μας, ο Δήμαρχος Κομοτηναίων, Γιώργος Πετρίδης.
Σχετικά με το αίτημα των κατοίκων στην περιοχή του Άλσους-Πάρκου για ανέγερση νέου Μειονοτικού Σχολείου, κατέστησε σαφές πως αυτό δεν ανήκει στη σφαίρα ευθύνης του Δήμου.
«Το αίτημα παλιά αφορούσε Μετεγκατάσταση σε άλλο κτίριο, κάτι που μπορεί να αναλάβει ο Δήμος. Επίσης ο Δημος μπορεί να αναλάβει την ανέγερση ενός νέου Δημόσιου Σχολείου. Δεν μπορεί ενός μειονοτικού. Δυστυχώς οι κάτοικοι έχουν παρασυρθεί από μικροπολιτικές κινήσεις, είτε από ανοησία, είτε υποβολιμιαία», υποστήριξε καταληκτικά ο κ. Πετρίδης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος