Γ. Μουρτίδης: Η Φύση εκδικείται, θα πρέπει να προστατεύσουμε τον δασικό πλούτο

Την ικανοποίησή του για τον τρόπο αντίδρασης όλων των δυνάμεων στη Δασική Πυρκαγιά της Νυμφαίας εξέφρασε  ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων, Γιάννης Μουρτίδης, ζώντας από την πρώτη στιγμή τις έξι κρίσιμες ώρες που πέρασαν για να τεθεί η πυρκαγιά υπό πλήρη έλεγχο και να μην κινδυνέψουν εκτός από τη δασική έκταση και  τις κατοικίες, το σημαντικότερο, ανθρώπινες ζωές.

Ειδικότερα, μιλώντας για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ των οικισμών Καρυδιάς και Πανδρόσου, βορειοδυτικά του περι-αστικού δάσους της Νυμφαίας, τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 15 Αυγούστου 2021 σημείωσε: «Η φύση εκδικείται! Όταν πάμε κόντρα σε αυτή, τότε μας εκδικείται».

Γ. Μουρτίδης: Η Φύση εκδικείται, θα πρέπει να προστατεύσουμε τον δασικό πλούτο
Ο Γιάννης Μουρτίδης, αντιδήμαρχος  Κομοτηνής

Όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» ο αντιδήμαρχος στο Δήμο Κομοτηνής –με αφορμή την συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας- «Θα πρέπει να προσέξουμε και να προστατεύσουμε το δασικό μας πλούτο”, γιατί, όπως είπε, με αρχή το Σεπτέμβριο και όλο το Φθινόπωρο, “θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα με τις βροχές και τις πλημμύρες στις πυρόπληκτες περιοχές”.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα πρέπει να πάρουμε το «μήνυμα» ως περιοχή από τις τραγωδίες που έζησαν άλλες περιοχές της χώρας και να προστατεύουμε τον δασικό πλούτο που αυτή έχει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος