Γ.Κυριακίδης: Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία της 6ης Απριλίου

Κάλεσμα συμμετοχής στο “αγωνιστικό ραντεβού” που δίνουν με την απεργιακή κινητοποίηση της 6ης Απριλίου οι εργαζόμενοι, οι αυτοπασχολούμενοι και οι άνεργοι στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής απεύθυνε το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής, (ΕΝΙΔΥΚ), ο κος Γιάννης Κυριακίδης.

Είναι η πρώτη απεργιακή κινητοποίηση που γίνεται μετά το ξεκίνημα του πολέμου στην Ουκρανία, γι αυτό και το μήνυμα της κινητοποίησης θα είναι και “κατά του πολέμου, υπέρ της ειρήνης”, είπε. Παράλληλα, σημείωσε ότι αυτό που ζητούν οι διοργανωτές είναι “να μην υπάρξει εμπλοκή της χώρας”, αλλά και “το κλείσιμο των βάσεων, ειδικά της Αλεξανδρούπολης… ” όπως είπε.

Σύμφωνα με τον κο Κυριακίδη “Η ακρίβεια και ο φόβος του πολέμου βρίσκονται στην ατζέντα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων και των ανέργων. Η ακρίβεια «τσακίζει» όλα τα λαϊκά νοικοκυριά”. Παράλληλα, σημείωσε ότι: “Οι εργαζόμενοι και στα χρόνια του πολέμου και σε αυτά της πανδημίας έβαλαν πλάτη στα δύσκολα. Τώρα όμως, παραγκωνίζοντας δικαιολογίες για τις αντοχές της οικονομίας είναι ώρα να διεκδικήσουμε την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών”.

Κατέληξε πως αυτό που απαιτείται είναι: “Συμμαχίες μεταξύ των λαών ιδιαίτερα σε μια «δύσκολη γειτονιά» όπως αυτή που βρίσκεται η χώρα μας.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος