Γ.Κουλαουζίδης: Μας έλειψαν οι ζωντανές εμφανίσεις και η παρουσία του κόσμου

«Περιμέναμε πώς και πως όλοι οι μουσικοί και οι τραγουδιστές τη στιγμή που θα παίξουμε μπρος στο κοινό μας» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (21-7-2021) ο Γιάννης Κουλαουζίδης με αφορμή την αποψινή συναυλία ελαφρολαϊκού τραγουδιού στο Φανάρι της Ροδόπης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας κι Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής ο κος Κουλαουζίδης και οι συνεργάτες του θα βρεθούν ξανά σε γνώριμους αγαπημένους χώρους.

Γ.Κουλαουζίδης: Μας έλειψαν οι ζωντανές εμφανίσεις και η παρουσία του κόσμου
Ο κος Γιάννης Κουλαουζίδης

«Θα είναι μια συναυλία ελαφρολαϊκού τραγουδιού, θα παίξουμε γνωστά αγαπημένα στο κοινό τραγούδια» υποσχέθηκε μιλώντας με αγάπη για τη μουσική, αλλά και με ικανοποίηση για τη δυνατότητα “που δίνει”, όπως είπε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, “η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού, η κα Νατάσα Λιβεριάδου, να συμμετάσχουν όλοι οι ντόπιοι καλλιτέχνες στις εκδηλώσεις του Δήμου”.

Σήμερα θα τραγουδήσει μια «ανάσα» από το κύμα η Χριστίνα Καμπερίδου, ενώ εκτός από τον Γιάννη Κουλαουζίδη θα παίξουν ακόμη οι: Άγγελος Σεργκενλίδης, Γιάννης Κύρπατσας και Κυριάκος Τσακιράκης . «Ο κόσμος, μετά τον εγκλεισμό λόγω της πανδημίας έχει ανάγκη το τραγούδι, τη χαλάρωση, κι εμείς την παρουσία του κόσμου και τις ζωντανές εμφανίσεις που τόσο μας έλειψαν» κατέληξε ο κος Κουλαουζίδης ζητώντας όλους να αδράξουν την ευκαιρία και να απολαύσουν τις βραδιές με μουσική, τραγούδι και τέχνη δίπλα στο κύμα .
Συνέντευξη –κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος