Γ. Κώστας, Καθηγητής ΣΕΦΑΑ: Το περίπτερο του ΔΠΘ στη ΔΕΘ κερδίζει τις εντυπώσεις

Στην 85η ΔΕΘ συμμετείχε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης . Εκεί βρίσκεται και ένας θεσσαλονικιός στην καταγωγή, ο καθηγητής στη Σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής, Γεώργιος Κώστας .

Μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (16-9-2021) με πολύ ενθουσιασμό για τη φετινή συμμετοχή, αλλά και για την ανταπόκριση που σημειώνεται από πλευράς επισκεπτών. “Με πολύ κόσμο και αυστηρούς ελέγχους κατά την είσοδο λόγω Covid” παρατήρησε κάνοντας λόγο για έναν πολύ όμορφο χώρο. “Ένας άνετος χώρος που έλκει τα βλέμματα των επισκεπτών το περίπτερο Academia όπου φιλοξενείται το ΔΠΘ», όπως είπε

Γ. Κώστας, Καθηγητής ΣΕΦΑΑ: Το περίπτερο του ΔΠΘ στη ΔΕΘ κερδίζει τις εντυπώσεις«Το περίπτερο του ΔΠΘ είναι πολύ όμορφο, πολύ καλοστημένο και «τραβάει» τα βλέμματα των επισκεπτών» ανέφερε κάνοντας λόγο για ένα «ζωντανό περίπτερο στο οποίο έρχονται απόφοιτοι παλαιοτέρων χρόνων, αλλά και αυτοί οι οποίοι τώρα θα εγγραφούν».

Το Δ.Π.Θ. παρουσιάζει μεταξύ άλλων τo νέο πληροφοριακό σύστημα Ηλεκτρονικής Γραμματείας Universis, το έργο της «iGEM NOUS», μιας διεπιστημονικής ομάδας που απαρτίζεται από 12 προπτυχιακούς, αλλά και τα επιτεύγματα του Εργαστηρίου Μικρο & Νανοτεχνολογίας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Παρούσα και η ομάδα Democritus Racing Team (DRT) με την δική τους ΑΡΓΩ, το μονοθέσιο όχημα με το οποίο εκπροσωπεί το Ίδρυμα στους Διεθνείς αγώνες Formula, που είναι και το πιο πολυ – φωτογραφισμένο «σημείο» του περιπτέρου από τους επισκέπτες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος