Γ. Κώστας: Η Θράκη μπορεί να κερδίσει ενισχύοντας δράσεις αθλητικού τουρισμού και αναψυχής

Ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι του Αθλητικού Τουρισμού και της Αναψυχής, αλλά και ενίσχυση της εξωστρέφειας δίνει το ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ αναπτύσσοντας με όποια ευκαιρία του δοθεί διεθνή δίκτυα, δηλαδή, σχέσεις με καθηγητές και πανεπιστήμια  σε όλο τον κόσμο,από την Νορβηγία έως την Ινδία και από την Αμερική και τον Καναδά, έως τη Γερμανία κ.α.

«Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να ακύρωσε τις δια ζώσης επαφές, ωστόσο, έδωσε τη δυνατότητα της ανάπτυξης των διεθνών επαφών από τη μια άκρη της Ευρώπης στην άλλη, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο» είπε ο κος Γιώργος Κώστας, καθηγητής της Ειδικότητας Αθλητικός Τουρισμός και Αναψυχή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο καθηγητής του ΤΕΦΑΑ τόνισε πως η αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας τα δύο χρόνια της πανδημίας προσέφερε τη δυνατότητα απόκτησης καινούργιων διεθνών δικτύων, αλλά και της εξωστρέφειας, που, όπως είπε, είναι και επιδιωκόμενη και απαραίτητη.

Όσον αφορά στο μέλλον της ειδικότητας του; «Ο τουρισμός είναι μια «βιομηχανία» στην οποία η Ελλάδα επένδυσε πάρα πολλά» απάντησε για να προσθέσει, όμως, ότι: «Ειδικά η Θράκη, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να πάρει πάρα πολλά ενισχύοντας κι αναπτύσσοντας δραστηριότητες στο κομμάτι αυτό».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος