Φύλακες – “άγγελοι” στην αμμουδιά του Θρακικού Πελάγους

Το: «Μάθε τέχνη κι άστηνε» το έκαναν: «Μάθε τέχνη και το καλοκαίρι πιάστηνε». Ναυαγοσώστες που ελέγχουν από τους πύργους τους τις κινήσεις των λουόμενων και κάθε φορά που χρειάζεται παρεμβαίνουν σωτήρια.

Συνδυάζουν τη δουλειά με την αγαπημένη τους ενασχόληση, το κολύμπι και περνούν σίγουρα ένα διαφορετικό καλοκαίρι στην παραλιακή ζώνη της Ροδόπης.

Φύλακες – “άγγελοι” στην αμμουδιά του Θρακικού ΠελάγουςΟ Κωνσταντίνος Σκορδόπουλος με καταγωγή από Θεσσαλονίκη μέχρι και το Σεπτέμβριο με τους συναδέλφους του θα βρίσκεται στην παραλία της Αρωγής, στο Φανάρι της Ροδόπης . Φοιτητής στο 3ο έτος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Καβάλα αξιοποιεί την καλοκαιρινή περίοδο κι εργάζεται καλύπτοντας έτσι μέρος των χειμερινών του εξόδων.

Φύλακες – “άγγελοι” στην αμμουδιά του Θρακικού Πελάγους«Μ΄αρέσει το κολύμπι, είμαι κολυμβητής και χαίρομαι που βρήκα μια ενασχόληση όπου μπορώ να συνδυάζω την αγάπη μου αυτή για το νερό με την εξασφάλιση ενός καλού μεροκάματου» δήλωσε στο www.ertnews.gr.
Δεν χάνει λεπτό από τα μάτια του τους λουόμενους που απολαμβάνουν τη δροσιά της θάλασσας γνωρίζοντας καλά πως κρύβει πολλούς κινδύνους αν την πάρει κανείς αψήφιστα και δεν τηρήσει τους βασικούς κανόνες.

Φύλακες – “άγγελοι” στην αμμουδιά του Θρακικού Πελάγους «Προσέχουμε για κάποια ασυνήθιστη παράταιρη κίνηση, έχουμε το ταχύπλοο που μας επιτρέπει να φτάσουμε άμεσα κοντά στον λουόμενο που μας έχει ανάγκη και όλα τα εφόδια για την παροχή πρώτων βοηθειών» σημείωσε ο νεαρός ναυαγοσώστης προσθέτοντας πως σε γενικές γραμμές οι λουόμενοι είναι προσεκτικοί, χωρίς να λείπουν και οι τολμηροί, που αν το παρακάνουν μπαίνουν σίγουρα σε περιπέτειες.

Τι κι αν ο υδράργυρος χτυπά κόκκινο. Τι κι αν χιλιάδες κόσμου καλύπτουν κάθε σημείο της παραλίας μπροστά τους εκείνοι στέκουν στους ξύλινους πύργους τους πάντα έτοιμοι να συνδράμουν όπου χρειαστεί.

Φύλακες άγγελοι στη χρυσή αμμουδιά και στο δροσερό νερό του θρακικού πελάγους. Νέοι και νέες που κάνουν το αγαπημένο τούς άθλημα εργασία έτοιμοι και έτοιμες να προσφέρουν ό,τι έχουν διδαχθεί στη Σχολή σώζοντας τους λουόμενους από δυσάρεστες περιπέτειες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος