Φοιτήτριες πρωτοετείς στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών μιλούν για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, την Κομοτηνή και τα Σχέδια τους

Λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της νέας εξεταστικής περιόδου φοιτητές και φοιτήτριες του Δ.Π.Θ. σταχυολογούν τα σημαντικότερα για τη δική τους καθημερινότητα και προγραμματίζουν τα επόμενα βήματά τους. Πρωτοετείς φοιτήτριες στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΔΠΘ, μιλώντας στο www.ertnews.gr σημειώνουν την ανάγκη ενίσχυσης των εγκαταστάσεων του τμήματός τους.

Η Ξένια Κοπίδου, η Χριστίνα Κόφα και η Βίκυ Κιοσσέογλου τονίζουν την ανάγκη ενίσχυσης της Σχολής τους με νέους χώρους, καθώς τώρα φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της Νομικής Σχολής και μοιράζονται από κοινού με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, τις υποδομές και τον Τεχνολογικό τούς Εξοπλισμό.

Τις συναντήσαμε στην απογευματινή τούς έξοδο. Μεταξύ συζήτησης και προγραμματισμού της επόμενης μέρας μίλησαν για τη ζωή στην Κομοτηνή και το κόστος των φοιτητικών σπουδών τους. “Κατά μέσο όρο, μαζί με το ενοίκιο, χίλια ευρώ το μήνα.” είπαν.

Μιλώντας για το επίπεδο σπουδών το χαρακτηρίζουν πολύ υψηλό, στέκονται στην ανάγκη ενίσχυσης τούς κι αποκαλύπτουν ότι θα συνεχίσουν σε άλλη πόλη ή εκτός Ελλάδας στο επόμενο μεταπτυχιακό τους βήμα.

Αναφερόμενες στην Κομοτηνή, αφού τη χαρακτηρίζουν «όμορφη» και «ζωντανή» πόλη σημειώνουν ως πρόβλημα τις περιορισμένες επιλογές της για διασκέδαση.

Φοιτήτριες πρωτοετείς στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών μιλούν για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, την Κομοτηνή και τα Σχέδια τους

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος