Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να ξεκινήσει κύκλος συναντήσεων στο Κοινοβούλιο μεταξύ Ελληνικών κοινοτήτων του εσωτερικού και του εξωτερικού

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Γερουσιαστή των ΗΠΑ κ. Ραπτάκη και το προεδρείο της Παγκόσμιας Οργάνωσης Ελληνικής καταγωγής Γερουσιαστών και Βουλευτών.

Συμμετείχαν Γερουσιαστές και Βουλευτές από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Μ. Βρετανία και αρκετές χώρες της ΕΕ καθώς και εκλεγμένοι Αυτοδιοικητικοί. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με την ομιλία του, «Κράτος – Έθνος – Λαός», ανέλυσε τη σημασία τους και το ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν οι πολίτες σε κάθε επίπεδο.

Στο μεταξύ, πρότεινε να ξεκινήσει με συντονισμό της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Αποδήμων, υπό την προεδρεία του Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, Σάββα Αναστασιάδη, κύκλος συναντήσεων στο Κοινοβούλιο, μεταξύ Ελληνικών Κοινοτήτων του εξωτερικού με αντίστοιχους πολιτιστικούς συλλόγου και οντότητες του εσωτερικού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος